Of, Kevine, Kevine, che vine?

Băi, Kevine, ce dracu’ te apucă acu’ s-o dai pe față, frate? Cand toata viata erai obisnuit pe la spate, acum te-a gasit? De mi-ai stricat ditamai portretu’ pe care tocmai ti-l lucram. Ca-mi placea de tine, actor enorm, baiat finut, ditamai Kevin Spacey, mereu vedeam afise cu tine prin Londra la diverse piese, versatil (chiar că 😊), talentat cu caru’ nu mai zic. In plus, aproape leat cu mine. Baiat gigea! Hai, io ca io, nu e pierderea prea mare, ca e doar un portret si oricum nu-mi dadeai banii pe el. Ba, da’ cu baieteii aia ce-ai avut?

Acu’, cu toate filmele tale, alea cu suspectii de serviciu, LA Confidential si House of Cards, ce facem, frate? Lucram ca pe vremea lu’ Ceausescu, cand fugea un actor in vest si disparea de pe generic si erau taiate toate scenele cu el? De a ajuns „Mihai Viteazu” sa dureze in comunism 45 de minute…

Aaa, si ia stai asa, ca la faza asta m-ai enervat maxim! Pai, in American Beauty nu te omori, ma, ala rau’, vecinul, care, culmea! era homo? Pai de ce nu i-ai zis ca si tu… ca poate scapai cu viata. Pe bune, mi-ai stricat tot filmul. Si ce misto zbura punga aia! The most beautiful thing ever filmed!

“Sometimes there’s so much beauty in the world, I feel like I can’t take it.”

Si cum suna melodia aia la pian… Cum ma mai uit io la filmu’ asta care-mi era atat de drag, cand stiu ca tu…? De fapt, ia stai! Si in film te-ai dat la fata aia, colega lu’ fii-ta si erai pe felie si cu prietenul ei… Ahaaa, acum m-am prins, filmul era un prequel 😊

Vedeti? Uite-asa se pierd valorile umanitatii, ca noi tinem seama de ce fac oamenii astia cu (scuzati!) aia a lor. Si aici ajung cu discutia pe alt culoar, dar care se leaga de asta: oare e bine sa stim viata personala a artistilor si s-o suprapunem peste operele lor? Cum oare erau oamenii Shakespeare, Michelangelo, Eminescu, Mozart, sau Caragiale? De cate ori nu dezamageste persoana, pentru ca nu se ridica la nivelul creatiei proprii? Ne dam seama ca, in realitate, sunt si ei, niste bieti oameni, cu slabiciunile, fricile, viciile si micimile lor.

Ca noi toti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *