SCHIMBAREA LA FAȚĂ

După ce un an de zile au zbierat din toți bojocii împotriva vaccinării, umplând studiourile cu invitați aleși pe sprânceană, de tipul Șoșoacă, Monica Pop, Dana Budeanu și alte “somități”, acum vedem schimbarea la față a televiziunilor. Ele vin pe un cal alb, precum Făt Frumos și ne arată soluția salvatoare: vaccinarea!
Ce mizerabili!
Mare parte din așa-zișii ziariști, care se vând pentru o ciorbă caldă și niște mici, sunt avizi de audiențe și like-uri și fac orice pentru asta. Chiar și să cheme în platou invitați antivaccinisti, dar despre care știu că sunt vaccinați! O mândră de la Realitatea TV chiar spunea că ditamai Șoșoacă s-a vaccinat, de fapt, iar Gigi Becali a făcut-o și el. Chiar dacă oamenilor din echipa lui nu le recomandă, de nu mai au ăia pe cine să bage în teren. Să ne înțelegem, deci unii ziariști știau de acești mincinoși, dar nu i-au dat în vileag decât când le-a convenit lor. Ăsta e jurnalism?
E adevărat, sunt ziariști care lucrează la alt nivel, cu prețuri de zeci de mii de euro, pentru că, nu-i așa, ei fac vârfurile de audiență. La latrinele TV, dar nu numai.
Acum, când au văzut că, de fapt, pandemia există pe bune și oamenii nu mai au loc în morgile spitalelor, au dat-o la-ntors! Stai, că de fapt, e bine să ne vaccinam, nu-i așa, că uite cum au făcut alții.
Și pesediștii, la fel. De unde în primăvară declarau că nu pot îndemna pe nimeni să facă altceva decât le cere conștiința, acum își fac poze în grup cu certificatul de vaccinare pentru a treia doză. Deci s-au vaccinat cu prima acum 7 luni, dar până acum, au tăcut mâlc. De ce? Pentru că le convenea orice era împotriva lui Iohannis și a guvernului. Chiar dacă, sau poate mai ales că, presedintele a aparut la TV cand s-a vaccinat şi de atunci, în fiecare apariţie, a subliniat importanţa vaccinării.
Firea a spus că întreaga ei familie e vaccinată cu trei doze, dar primăria Voluntari, condusă chiar de soțul ei, a cumpărat pe bani publici 1000 de medalioane care apară de covid, pentru angajații instituției.
Atunci, Firea și Pandele de ce s-au mai vaccinat, dacă îi apărau medalioanele alea? Uite cum se prăduiește banul public.
Multi preoți și chiar înalți prelați propovăduiau rugăciunile și spuneau că vaccinul este Satana. Unii dintre ei au și murit, tocmai de covid și pentru că nu s-au vaccinat. Ieri am auzit, în sfârșit, un IPS ortodox care recomandă vaccinul.
Așa este cu schimbarea la față a televiziunilor. Bine măcar că au reevaluat tot mai mulți români situația și au început să apară cozile la centrele de vaccinare. Cum e vorba aia: dă-i românului mintea cea de pe urmă!
Din păcate, pentru unii e deja prea târziu. Au plătit cu moartea naivitatea și credulitatea. Au uitat cât de simplu e să minți poporul cu televizorul.
După revoluție, prezentatorul de atunci al Telejurnalului, emisiunea de știri TV oficială a lui Ceaușescu, a apărut în direct și a făcut MEA CULPA in numele redacţiei! Până și comuniștii aveau o fărâmă de onoare și au recunoscut că au mâncat borş ani de zile, mințind populația. Credeți că televiziunile şi prezentatorii lor o vor face vreodată? Sunt convins că unii nici măcar nu știu ce e aia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *