Cine e mai puternic, Batman sau Super Man? Teleorman!

Ce-nseamna si istoria asta! Daca n-o stii, te pedepseste. Sau te pesedeste, nu mai stiu…
Asadar, minunatul Daddy a intrat la bulau. Cappo del tutti capi, cel mai macho man al planetei numita Romania, cel putin (nu Putin!), a comis-o. Tocmai a fost intromisionat cu mustata lui cu tot la gherla la Rahova. Ok, gherla a devenit substantiv comun (atentie, Veorica, stii ce-i asta?) dupa celebra inchisoare din orasul Gherla.
Asadar, in continuarea cartierului Rahova, pe soseaua Alexandriei (hm,… iti suna cunoscut, Liviut?) este locul de taina in care a fost parcat pentru fo’ trei ani jumate’ iubitul mustacios al Irinucai.
Dar ia sa ne uitam putin aici, sa intelegem mai bine karma asta, care se pare ca e o bitch. Calea Rahovei a fost cunoscută în trecut sub denumirea de Podul Calicilor (aia saraci, sau saraciti, din Teleorman? sau, oare, targetul electoral al carmaciului pesdist?), principalul drum de acces către Alexandria. Vaaai, exact locul in care Liviut a fost ditamai vataful si are conacul sau semet…
Numele de pod venea de la scândurile de lemn cu care era pavat drumul, acesta fiind un material evident mai ieftin decât piatra. Eeee, se pare ca inca din acea vreme, TEL-drumurile se faceau pe ieftineala, sa poata fura baietii paralele ce veneau de la Marea Poarta (actualul Bruxelles).
Podul Calicilor era înconjurat de cerșetori și oameni nevoiași dar autoritățile i-au alungat. Hait! Exact impotria actualelor politici ale pesedeului , care au grija de acesti pretiosi alegatori. De aici a invatat Liviut ca fiecare alegator vai-mama-lui are aceeasi valoare cu un ditamai profesorul universitar licentiat la Harvard si cu dublu doctorat. Iar daca ditamaiul isi baga … in el de vot, cu-atat mai bine: calicul valoreaza dublu!
Asadar, cat de parsiva e istoria asta, de te pedepseste exact cand iti era lumea mai draga si urma sa te naseasca Olguta-Vodcuta de la Craiova, cu tot neamu’ ei?
Dragii mosului, nu mai insist, pentru ca povestea mea nu se termina cu un happy end fericit, asadar, o sa concluzionez repede si scurt. El pleaca in loc cu racoare, iar ea ramane de suspina… si suspina… pana apare pauza de reclama comerciala.
PS Fata de mine, Liviu Dragnea are de platit pentru Ordonanta 13 – noaptea ca hotii – zecile de seri/nopti in care am stat si strigat in Piata, inghetat si ud ca un cacat, dorind ca legile si bunul simt sa fie respectate. Jignit permanent de unii pentru care faptul ca reprezentam #rezist era ca un fel de lepra. Pentru 10 august 2018, cand am fost efectiv gazat, impreuna cu toata familia, fara sa avem vreo vina, in conditiile in care eu abia terminasem tratamentul de radioterapie. Pentru umilintele indurate in peste doi ani si jumatate, in care m-am simtit ca in epoca de trista amintire, cu singura diferenta ca acum nu aveam cota la alimente si nu ma mai uitam la televiziunea bulgara.
Liviule, sa nu-mi spui c-ai marit salarii si pensii cu 100 de lei. Asta a facut si Ceuasescu, frate, la ultimul lui miting! El nu a reusit, credeai c-o faci tu?
Pentru ca noi, romanii, suntem mai speciali. Nu stiai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *