Liviu Dragnea, îndrăznește să crezi în România!

Softistii sunt deja in delir, Dragnea a venit cu o idee bestiala pentru a crea un nou joc online, STATUL PARALEL! S-au facut deja market research-uri si jocul bate la cur de departe Second Life, Need for Speed sau alte Warcrafturi. Mai ales ca el i-a si creat notorietatea necesara. Nu cred ca vreun leader al PSD sa fi fost atat de huiduit in fata cum a fost azi Dragnea. Nici Ponta, sau Geoana, Nastase, nici macar Iliescu. In ’90 am fost luni de zile in Piata si am urat „Jos Iliescu!”, dar el nu era prezent.

Cum adica, Liviu, cel mai iubit fiu al poporului sa si-o fure asa, pe fata? Ok, au fost si unii care l-au aplaudat, ca trebuia scena completata. Imi inchipui ce-a fost in sufletul lui Dragnea, pentru ca nu e baiat prost, e doar hot. Adica ar fi preferatul lui Tiriac, intre cei doi. Isi da seama ca, usor-usor, ajunge la vorba lui Ponta: vine momentul sa pleci, ca nu ai cum sa te pui cu poporul!

Captura cu profilul Facebook. N-am vazut daca in lista de la follow e si DNA 🙂 

Insa fata de Viorel dottore, lui ii iau raii astia de deneisti si toata agoniseala lui de-o viata. Adica de vreo 15 ani, de cand a intrat in politica si a-nceput sa lucreze la stat.  Nu se specifica in comunicatul DNA daca ii iau si ceva din palmierii din Brazilia. Ca omu’ acolo zicea ca are plantatii, ca investeste. Vestea buna e ca si-a salvat Bombonica de domeniu, ca a pierdut-o omu’ la divort. Vezi cat de adevarata e vorba aia, ca un sut in fund e un pas inainte?

Paguba s-a strans pana acum de fo’ douaj’ de milioane de euroi, cam de un euro de fiecare roman. Ca tot a ajuns euro la cel mai scump curs EVER! Dar treaba asta nu afecteaza electoratul PSD, ca astia sunt aia asistati, carora nu le-ar da credit nicio banca, deci nu au de platit rate. Tot noi, astilalti, platim cursul ma-sii…

In jurul lui s-a cam rarefiat aerul, evident colegii de partid vor sa-l ajute sa respire liber. Cat mai poate… Intrebarea acum este cat mai sta pe langa el Tariceanu? Ca nici el nu se simte prea bine, de aia a si anuntat ca nu se duce la parada de 1 decembrie, ca va fi deranjat la stomac.

Deci fiti atenti la fenta! Din PSD nu se iveste nici un cap mai rasarit, asa, cu PR cat de cat. Toti sunt vestejiti si ofiliti si inveliti in ziare. Chiar si madamele Plumb, Olguta si Firuta, s-au dus pan-la baie sa-si pudreze nasul, ca poate dau mai bine la iesire, cat de cat! Apropos de asta, am un prieten care mereu imi zicea: „Ooo, ce bine arati! Ai vomat?”

Asadar, cea mai desteapta lovitura mi se pare asta: Tariceanu sa vina sef la PSD! Asa se face si Marea Unire in anul centenarului si rezulta alde-psd, continuatorul legitim al usl-ului lui Ponta si Crin. Vai, ati uitat de Crin? Sa va fie rusine!

Paranteza: Unii il regreta sincer pe Crin pentru discursul lui mirobolant, ca la soare te poti uita, dar la el… te-apuca somnul. Inca un semn ca politica romaneasca s-a dus dracu’… Daca ala era varza, iar astia de-acum nu-i ajung nici la glezna unuia pe care-l durea fix in flex!

Deci, Tariceanu este cavalerul cu papion, calare pe un Harley alb, care vine si salveaza onoarea resemnata, dar nestirbita cu rosu a pesedeilor. Dar, despre el, intr-un episod viitor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *